75=12=3=C ❤

 

Viruset är klibbigt. Det fastnar. Det binder. Det vill bli en del av värden.

Känns i lungorna när jag finjusterar.

 

Obeveklig

Det vet inga gränser. Det är obevekligt. Det vill leva.

 

Resultat

Det kommer att gå tillbaka, men det är som en Tsunami. När det har gått tillbaka, hur ser vraket ut som då finns kvar?

Människor närmar sig en behandling eller ett vaccin. De rör sig runt målet, omger det med sitt sökande efter svar. Jag känner att de kommer att hitta svaret.

 

Massförstörelse av 5G-master – tros sprida coronavirus

Enligt en starkt växande konspirationsteori ligger 5G-masterna, en del i utbyggnaden av ett snabbare mobilnät i världen, bakom den nya pandemin. Detta då den höga halten strålning som masterna utsöndrar sänker immunförsvaret i kroppen – vilket ökar mottagligheten för sjukdomar som corona, enligt anhängarna.

En möjlig förklaring till att denna teori fått så stor spridning kan vara följande:

Den fd chefen för WHO och Norges fd  statsminister Gro Harlem Brundtland berättade nyligen under en intervju med Aftenposten att hon får huvudvärk direkt om hon sätter en mobil mot huvudet och att hon haft hälsoproblem av mobilstrålning under 25 år. Hon uppmanar andra att skydda sig mot den trådlösa teknikens strålning och säger att forskningen visar att det inte råder några tvivel om att det finns negativa hälsoeffekter.

 

Larmet: Corona kan ge skador för livet

Det främsta kännetecknet vid svårare COVID-19 är andnöd, något som kan vara starkt ångestframkallande. De patienter som blir svårt sjuka drabbas dessutom ofta av en svårbehandlad lunginflammation.

Därefter kan vissa patienter drabbas av septisk chock följt av multipel organsvikt. Det vill säga en livshotande inflammatorisk reaktion då kroppens immunförsvar reagerar genom ett massivt pådrag med olika signalsubstanser varefter flera vitala organ slutar att fungera som de ska (organsvikt). Därutöver kan patienten även drabbas av en så kallad chocklunga, ett livshotande tillstånd då det uppstår akuta vävnadsskador på lungorna.

– Så även om man överlever är risken stor att man blir skadad för livet, säger Annika Linde.

– Normalt är jag inte så hysterisk, men den här gången följer jag råden till punkt och pricka. Jag tar promenader, men jag håller avstånd och jag handlar inte i affärer, till exempel. För man vet aldrig.